Met het platform Twentse Familiebedrijven wordt een specifieke doelgroep aangesproken. Een verhaal en/of advertentie is bij uitstek geschikt om deze doelgroep te bereiken. Deze worden doeltreffend ingezet, waarbij de kans dat er waste ontstaat zeer gering is. Je kunt een effectieve keuze maken voor een verhaal of een advertentie in het magazine of op de website; een combinatie – met nog meer rendement – is uiteraard ook mogelijk.

Adverteren in het magazine Twentse Familiebedrijven?

De glossy uitgave Twentse Familiebedrijven wordt verstuurd naar alle bedrijven in Twente – veelal op naam – met meer dan 5 medewerkers op management- en directieniveau. Dat is een belangrijk argument om in deze uitgave te adverteren. Daarnaast geldt dat – vergeleken met online advertising – dit magazine, en daarmee ook jouw advertentie, langdurig wordt bewaard en dat het effect van je advertentie dus groter en minder vluchtig is. Verder worden glossy magazines zoals Twentse Familiebedrijven écht goed gelezen. Ofwel: voor het magazine Twentse Familiebedrijven neemt men de tijd. Bovendien: als je besluit te adverteren in dit magazine, dan bevindt jouw advertentie zich tussen een gering aantal andere advertentie-uitingen vergeleken met online advertising, met als resultaat meer focus en minder afleiding.

Er zijn voor het magazine verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk kiezen voor een reguliere advertentie. Maar je kunt ook een advertentie op een bijzondere positie in het magazine reserveren, zoals op de binnenzijden van het omslag. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om voorin het magazine te adverteren op een verlengde cover. Een spread – twee pagina’s naast elkaar – behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Adverteren op Twentsefamiliebedrijven.nl

Adverteren op de website van Twentse Familiebedrijven heeft ook veel voordelen. Je advertentie is bijvoorbeeld altijd up-to-date en kan op elk moment snel worden aangepast en geoptimaliseerd. Daarnaast is het bereik van een online advertentie groot, omdat je uiting bij oneindig veel bedrijven terecht komt. Tevens kun je bij online advertising snel een link maken naar een andere website en kun je zelf aangeven wanneer jouw advertentie wordt getoond. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een advertentie gedurende een ingeplande periode te laten zien, bijvoorbeeld in het geval van een actie die tijdelijk loopt.

Blog en meer

Ter ondersteuning van de ‘story’s’ in het magazine Twentse Familiebedrijven kunnen toepasselijke blogs worden geplaatst, vooraf als inleiding of achteraf ter versterking van de story. De blogs worden geteased op de sociale media van Twentse Familiebedrijven en van de adverteerder zelf.

Ben je benieuwd naar de mediakit of wil je alvast advertentieruimte reserveren?