Deskundige tekstschrijvers

Voor Twentse Familiebedrijven wordt, naast professionele fotografen, gebruik gemaakt van kundige tekstschrijvers met jarenlange ervaring en een grote staat van dienst. Zij krijgen de opdracht zoveel mogelijk over de persoonlijke eigenschappen van het familielid of familieleden te schrijven, maar wel in combinatie met hun professie. 

De verhalen gaan over de familie achter de onderneming. Als persoon of personen en vooral als merk in een personal branding story. Hoe begin je, waar sta je, waar loop je als familiebedrijf tegenaan? Het familielid of de familieleden vertellen openhartig over zichzelf en de onderneming.

Onze tekstschrijvers vertalen de verkregen informatie zo optimaal mogelijk naar het gewenste format. Dat format is vooraf bepaald, zodat elke personal branding story op de beste wijze in het magazine wordt verwoord. In de verhalen wordt snel duidelijk over welk familiebedrijf het gaat, zonder de naam daarna veelvuldig te herhalen. 

Professionele fotografie

Voor elke uitgave maken wij gebruik van de kwaliteiten van professionele fotografen, specialisten die fotografie tot een bijzonder vak hebben verheven. Zij fotograferen de familiebedrijven volgens een vooraf bepaald protocol.

Het familielid wordt of de familieleden worden bij voorkeur gefotografeerd in hun eigen omgeving, waarin zij als persoon met hun eigenschappen passie, professie, trots en wat hen gelukkig maakt (pleasure) het beste tot hun recht komen. De persoonlijke voorkeur van het familielid of de familieleden is hier zeker van belang, maar een foto voor een bedrijfspand is geen optie

De fotograaf neemt met het familielid tijdig contact om samen een passende omgeving voor de fotografie te bepalen. Op locatie wordt een aantal foto’s geschoten, waarvan er uiteindelijk drie worden geselecteerd. Aan de hand van deze drie foto’s bepaalt het familielid of bepalen de familieleden welke foto – een liggende en een staande – voor publicatie wordt gebruikt en uiteindelijk in het magazine wordt geplaatst.

Laat je zien, neem deel aan de komende uitgave!

Ben jij onderdeel van een echt Twents Familiebedrijf en geef jij vol passie en energie dagelijks leiding aan een familiebedrijf en lijkt het je leuk om deel te nemen? Pak dan deze kans om jouw familiebedrijf te presenteren, zoals over de passie, professie, proud van een familiebedrijf.