Het concept Twentse Familiebedrijven wordt ontwikkeld, vormgegeven en uitgegeven door reclame- en communicatiebureau Visionmakers. Vijf ervaren en enthousiaste mensen geven de editie 2023 van Twentse Familiebedrijven vorm en inhoud.

De uitgever VisionMakers:

“Wij zijn reclame- en communicatiebureau VisionMakers, onder meer uitgever van Twentse Zakenvrouwen. Naast het ontwikkelen van offline reclame-uitingen zijn wij gespecialiseerd in online-activiteiten, in brede zin maar met name gericht op visuele communicatie. Wij zijn gevestigd aan de Euregioweg in Enschede. Deze locatie in het hart van de Euregio was een bewuste keuze, want wij zijn vanuit onze roots tweetalig. Wij communiceren net zo gemakkelijk in het Nederlands als in het Duits. We begrijpen precies wat er aan beide kanten van de grens leeft en welke wijzen van communicatie de juiste overtuigings- en daadkracht hebben.”

Mario Hannink
Mario Hannink
“Mijn roots liggen in de uitgeverij-wereld, waar ik jarenlange ervaring heb opgedaan, onder andere bij Wegener Speciaal Media. Vanuit die positie heb ik mede bijgedragen aan de conceptontwikkeling en de verschijning van de eerste edities van Twentse Zakenvrouwen, Twentse Zakenmannen en Twentse Duurzame Bedrijven. Als managing partner bij Visionmakers heb ik onlangs de zevende editie van Twentse Zakenvrouwen uitgegeven.”
Angelica van Veen
Angelica van Veen
“Mijn achtergrond is vergelijkbaar met die van Mario Hannink. Ik ben veertien jaar werkzaam geweest bij Twentevisie, de laatste jaren in een sturende rol. In de uitgeverij-wereld ben ik kind aan huis. Ik heb in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd en weet als geen ander wat er bij ondernemers leeft. Juist díe ervaring en juist dát netwerk zet ik dan ook graag in voor het concept Twentse Familiebedrijven. Daar gaan we voor!”
Brian Brokelman
Brian Brokelman
“Ik heb sinds enige jaren een eigen bedrijf ‘News Outside’ en houd me voornamelijk bezig met uitgeefproducten. In de gemeente Tubbergen geeft ‘News Outside’ 8 evenementkranten uit. Sinds 1,5 jaar ben ik accountmanager voor 3 lokale ondernemersmagazines in de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Twenterand. Mijn passie is om van niets juist iets te maken door leuke concepten te bedenken. Verder ben ik een verbinder en heb de laatste 10 jaar een mooi ondernemersnetwerk opgebouwd in Twente. Voor het concept ‘Twentse Familiebedrijven’ zet ik mijn ondernemersnetwerk graag in en hoop ik mooie ondernemersverhalen aan te horen die uiteindelijk fysiek binnen ons concept worden verwoord!”
Brenda Zieleman
Brenda Zieleman
“Ik ben uit hetzelfde hout gesneden als Angelica van Veen. Ik ken het uitgeef-vak door en door en ik heb eveneens een groot en waardevol netwerk opgebouwd; met name in West-Twente ben ik bij veel ondernemers een bekend gezicht. Na jarenlang voor een grote organisatie te hebben gewerkt, heb ik nu mijn handen vrij om mee te werken aan de vernieuwde ontwikkeling van het concept Twentse Familiebedrijven en daar mede vorm aan te geven. Een mooie uitdaging!”
Bert Kroondijk
Bert KroondijkProjectbegeleider
“Ik ben bijna mijn hele leven al werkzaam in de marketing- en reclamesector, waarvan de laatste jaren als zelfstandig creatief strateeg en nog altijd actief voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ik heb in mijn carrière bij talloze bekende, onbekende, grote en kleine ondernemingen in de keuken mogen kijken. Ook bij familiebedrijven, en da’s vrij uitzonderlijk. Ik weet wat ondernemers beweegt en dus ook waarover ik schrijf. ‘Twentse Familiebedrijven’ is een fantastisch concept om juist deze categorie ondernemers met hun unieke verhalen voor het voetlicht te brengen.”
Esther Reinders
Esther Reinders Opvolgerscoach en auteur
“Het familiebedrijf is mijn werkgebied. Ik ben auteur van het boek Familiezaken zonder ruzie en als coach begeleid ik opvolgers van familiebedrijven tijdens het overnametraject. Samen kijken we naar ambities, twijfels, talenten en verwachtingen. Bovendien help ik bij de communicatie met familieleden. Mijn missie is om overnames succesvol en vooral in harmonie te laten verlopen. Ik ben ervaringsdeskundige én als ex-journalist vind ik schrijven leuk. Dat is een fijne combinatie om familiebedrijven te helpen en om verhalen en kennis te delen.”

Laat je zien, neem deel aan de komende uitgave!

Bent jij onderdeel van een echt Twents Familiebedrijf en geeft jij vol passie en energie dagelijks leiding aan een familiebedrijf en lijkt het je leuk om deel te nemen? Pak dan deze kans om jouw familiebedrijf te presenteren, zoals over de passie, professie, proud van een familiebedrijf.