Kort interview met grote impact

Ontdek de kracht van jouw Twentse familieverhaal

Ontvang publiciteit voor je Twents familiebedrijf!

In de reeks ‘In gesprek met Twentse familiebedrijven’ stellen wij diverse Twentse familiebedrijven een aantal korte vragen. Waar zijn de Twentse familiebedrijven het meest trots op? En wat zijn valkuilen van een Twents familiebedrijf? Tot eind oktober kan jij je aanmelden voor een interview. In onze rubriek vergroten we de bekendheid en versterken we de sympathie voor jouw familiebedrijf. Door deel te nemen krijgt u niet alleen inzicht in uw eigen bedrijf, maar kunt u ook onderdeel worden van ons exclusieve magazine “Twentse Familiebedrijven”.

Familie Nijhof Wassink ging je voor! Bekijk hier de social media post over Nijhof Wassink, dat maar liefst 940 reacties heeft opgeleverd en bijna 100.000 views.

Familie Nijhof Wassink ging je voor!
Zie hier een aantal reacties die wij op social media hebben ontvangen:

  • “En dat nu ook weer in ons mooie Twentse land! Geweldig mooi toch, dit te mogen lezen.”

  • “Mooie bijdrage en het verhaal is in al die jaren niet veranderd.”
  • “Om dankbaar en trots op te zijn, prachtige familieonderneming.”
0
Weergaven
0
Clicks
0
Comments

Hier een aantal voordelen

Trek de aandacht van andere familiebedrijven

Krijg erkenning binnen je sector en trek de aandacht van andere familiebedrijven. Dit opent deuren voor samenwerkingen en groeikansen.

Versterk de employability van jouw medewerkers

Door continu je verhaal te delen, toon je toewijding aan je personeel en aan de Twentse gemeenschap. Consistentie versterkt je merk.

Vergroot je bekendheid in de regio

Deel jouw succesverhaal via ons platform inclusief magazine en online publicaties. Bereik een breder publiek en laat hen kennismaken met jouw bedrijf.

Versterk je sympathie en gunfactor

Authentieke verhalen van familiebedrijven worden gewaardeerd. Vergroot de sympathie en versterk de gunfactor door jouw verhaal te delen.

Vervul je openstaande vacatures

Mis de kans niet om top talent aan te trekken. Ons platform bereikt een exclusief publiek dat op zoek is naar authentieke familiebedrijven zoals die van jou.

Vergroot je netwerk

Kom in contact met andere familiebedrijven uit Twente. Door ervaringen te delen, kunnen ondernemers van elkaar leren en gezamenlijke oplossingen vinden voor gemeenschappelijke uitdagingen.

Vraag hier jouw interview aan!