Deel jouw brandstory!

Welkom bij ‘Brandstory’s’, een rubriek speciaal ontwikkeld voor Twentse familiebedrijven om hun zakelijke strategieën, missies en visies te presenteren, en hoe zij corporate branding – het proces van het ontwikkelen en promoten van de merknaam van het bedrijf als geheel om de herkenning, reputatie en waarde van het merk te versterken – inzetten om hun bedrijfsidentiteit te versterken. Ben je klaar om jouw bedrijfsdoelstellingen, innovatieve aanpak en de manier waarop je corporate branding gebruikt om een sterk, consistent en positief merkimago op te bouwen, te delen met een breder publiek? Meld je onderneming dan nu aan.

Wees snel! De eerste 10 aanmeldingen ontvangen het interview totaal vrijblijvend.

Voordelen van corporate branding

 • Merkherkenning: Verhoogt vertrouwen en herkenbaarheid bij consumenten. Maak jouw bedrijf bekend binnen en buiten Twente. Een sterk merk laat een onvergetelijke indruk achter die klanten aantrekt en vasthoudt.

 • Consistentie: Creëert een uniforme merkidentiteit over alle platforms. Een heldere en consistente boodschap bouwt vertrouwen op bij jouw klanten en zakenpartners.
 • Differentiatie: Onderscheidt het bedrijf in een verzadigde markt. Een duidelijke corporate branding helpt je op te vallen in een drukke markt.

 • Klantloyaliteit: Versterkt de band met klanten, leidt tot herhaalaankopen. Klanten die zich verbonden voelen met jouw merk komen waarschijnlijker terug voor meer.

 • Aantrekken van talent: Maakt het bedrijf aantrekkelijker voor potentieel hooggekwalificeerd personeel. Goede corporate branding toont aan dat jouw bedrijf waardevolle normen en doelen naleeft.

 • Bedrijfswaarde: Verhoogt de algehele waarde en marktpositie van het bedrijf. Een solide merkidentiteit is cruciaal voor langetermijnsucces.

Aanmelden rubriek

Zie jij zo’n interview wel zitten? Meld je dan snel aan via het contactformulier en wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Wanneer wij het interview online hebben gepubliceerd mag je hem ook voor eigen doeleinden gebruiken, een win-win situatie!

Wees snel want de eerste 10 aanmeldingen ontvangen het interview totaal vrijblijvend!

  december 20, 2023|0 Comments

  Très Chic Bruidsmode Brian en Rolf Kuipers "Altijd de rust bewaren" In 2024 bestaat Très Chic Bruidsmode in Hengevelde zestig jaar, een mijlpaal in de bewogen geschiedenis van dit familiebedrijf. Lees meer...

  december 20, 2023|0 Comments

  Van der Moolen Foodgroup bv Peter van der Moolen Pure passie voor noedels en pasta De beste authentieke Chinese noedels komen uit het oosten. Logisch, denkt u dan ongetwijfeld. Maar Lees meer...

  december 20, 2023|0 Comments

  Bakkerij Nollen Vincent Nollen Nollen blijft een ambachtelijk bakker Ook deze ochtend was Vincent Nollen weer om half zes paraat aan Het Wegdam in Hengevelde. “Ik wil blijven voelen hoe het is om een Lees meer...